Signnieuws

SPGPrints presenteert in september de nieuwe RSI III-rotatiezeefdruk integratie-eenheid tijdens Labelexpo Europe in Brussel.

SPGPrints in Boxmeer (Foto: SPGPrints)

De RSI III-eenheid is een snelle manier om waardetoevoegende functionele en visuele effecten toe te passen in een enkele doorgang met snelheden tot 150 m/min . De eenheid is met name geschikt voor het toevoegen van witte inkt met de hoogste opaciteit voor toegevoegde ‘look and feel’ effecten, creatieve vernis, metallic effecten en rijke, ondoorzichtige kleuren voor opvallende ontwerpen. ‘Tactiele effecten inclusief verhoogde letters en braille (tot 250 micron) kunnen snel worden toegepast in één ononderbroken proces. De nieuwe module biedt ergonomische verbeteringen voor veiligheid, tijdsbesparing en verhoogde productiviteit’, stelt SPGPrints.

Droging

Een nieuwe, duurzame zeefreinigingsschraper verwijdert automatisch inktspatten van de zeef na stilstand of bij gebruik in de langzame rotatiemodus. Dit maakt een grondige droging van het substraat mogelijk terwijl de vervuiling van de rollen en de bruikbare afdruk worden geminimaliseerd.

De RSI III wordt geleverd in breedtes van 254 mm tot 660 mm (10 inch tot 26 inch) en kan worden geïntegreerd in bijna alle inline flexo-, offset-, letterpress- of gravure-labelpersen.

RotaMesh

Op de stand zullen ook voorbeelden staan ​​van SPGPrints duurzame RotaMesh met lange levensduur en RotaPlate roteerbare zeven die opnieuw kunnen worden gebruikt.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.