Signnieuws

Het allereerste Sportswear Pro evenement, dat plaatsvindt van 24 tot en met 27 maart 2020 in IFEMA – Feria de Madrid, krijgt ondersteuning van Afydad, de Spaanse koepel van handelaren in sportartikelen.

Sportshirts – Foto: Sportswear Pro.

Afydad is een nationale handelsvereniging en een actief lid van FESI, de Federatie van de Europese sportartikelenindustrie. Het is een organisatie zonder winstoogmerk die alle subsectoren van de sport vertegenwoordigt, zoals fabrikanten, distributeurs en groothandelaren die zich toeleggen op alle sporten, uitrusting en kleding.

Bedrijven zoals FK Group Spa, Perma Press AB, Tajima DST, Gemini CAD en Caron Technology kiezen Sportswear Pro 2020 om hun nieuwste innovaties te presenteren als het gaat om productietechnologieën voor sportkleding, zoals transfer systemen, snijmachines voor textiel en automatisering op het gebied van logistieke apparatuur.

De registratie voor Sportswear Pro 2020 is geopend. Voor gratis toegang, gebruik de promotiecode SWPM202.

‘Pro staat voor productie’

Sportswear Pro 2020 Exhibition Manager Michael Ryan: “De ‘Pro’ in Sportswear Pro staat voor ‘productie’. Onze missie is om sportkledingfabrikanten en kledingmerken te helpen reageren op de snel veranderende trends in de markt door hen inzichten te geven in de technische innovaties die elke fase van het productieproces hervormen. Onze exposanten tonen enkele inspirerende voorbeelden van technologieën die lean, just-in-time productie en personalisatie mogelijk maken, met de nadruk op het verminderen van de time-to-market, het minimaliseren van verspilling en het creëren van opvallende sportkleding.”

Productie van sportkleding – Foto: Sportwear Pro.

Print Make Wear

Sportswear Pro 2020 zal een speciale theaterruimte bevatten met een ‘Triathcon’-programma waar trends worden behandeld die de markt van sport- en vrijetijdskleding domineren zoals maatwerk, on-demand productie, duurzaamheid en ‘smart’ kleding.

Het volledige programma wordt begin 2020 gepubliceerd en alle sessies zijn gratis toegankelijk. Bezoekers van Sportswear Pro 2020 kunnen de productie van sportkleding ‘live’ ervaren in de Print Make Wear zone, een ‘mini-kledingfabriek’ die Sportswear Pro en de gelijktijdig gehouden Fespa Global Print Expo zal verbinden. Registratie om de shows te bezoeken is ook hier mogelijk. Gebruik voor gratis toegang de code FESM207.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.