Signnieuws

Als trendsetter op het gebied van visuele communicatie hoopt de firma Guandong bezoekers van Fespa Digital 2016 te verbazen met een stand die virtueel is omgetoverd in een winkel. 

fashion shop display window and clothes.

In de stand worden nieuwe oplossingen gepresenteerd die de weg vrij maken voor ‘Spot Déco’: real-time instore promoties voor directe communicatie. Niet alleen op ramen, maar ook op meubels, muren en vloeren.

Spot Déco

De materialen daarvoor zijn ontwikkeld door de R&D-divisie van Guandong, die eenvoudig door winkelpersoneel kan worden aangebracht, dus zonder tussenkomst van signprofessionals. Spot Déco is onderdeel van een trend waarbij communicatie snel, dynamisch en onmiddellijk kan worden aangepast. Uitingen kunnen in de ochtend zijn geplaatst en de volgende dag alweer worden vervangen.

Materialen

Guandong speelt hierop in met Spot Déco, waartoe materialen met nano-tack technologie behoren, verschillende soorten Cling en floor graphics folie, inclusief Print&Go voor tijdelijke installaties, en materialen voor specifieke ondergronden zoals asfalt.

Tevens worden nieuwe ideeën gepresenteerd met Magnet Visual Com, zijn er nieuwe patronen voor raamuitingen en items uit de textielrange bij gebruik voor achtergrondverlichting.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.