Signnieuws

Op de Libelle Zomerweek lanceerde JCDecaux een spraakgestuurde abri, gecombineerd met een nieuwe Google Home-applicatie van 24Kitchen. Bezoekers konden de abri vragen om een recept van de dag. Een primeur voor beide partijen.

De eerste spraakgestuurde abri maakte zijn debuut in Almere.

‘Hey Google, praat met 24Kitchen’. Wanneer je in de keuken staat heb je liever je handen vrij, daarom introduceert 24Kitchen ‘voice’ assistentie bij het koken door middel van Google Home. Op de Libelle Zomerweek integreerde JCDecaux deze tool voor 24Kitchen in het stadsmeubilair.

Integreren

Op de Libelle Zomerweek, die vanaf 23 mei tot en met vandaag plaatsvindt in Almere, kunnen bezoekers de abri vragen om een recept van de dag. Om voice te integreren in het stadsmeubilair werd samengewerkt met de techneuten van Hooked. De call to action op de ingehangen uiting motiveert voorbijgangers de vraag te stellen: “Hey Google, Wat Eten We Vandaag?”. Na het maken van de keuze tussen vlees, vis, vegetarisch of vegan, wordt het 24Kitchen recept ter plekke geprint.

Inspiratie

“24Kitchen is sinds begin dit jaar al flink op weg met meer dan 100 succesvolle ‘Wat Eten We Vandaag?’-afleveringen, op TV, in het AD, op 24kitchen.nl en op social media. Maar het kan nóg makkelijker. Daarom komen we met de nieuwe Google Home-applicatie”, vertelt Fiona Cordes, Marketing Manager 24Kitchen. “Naast de nieuwe hulp in de keuken, beluister je de afleveringen van ‘Wat Eten We Vandaag?’ als podcast en kan je recepten ontvangen en doorsturen. De consument vraagt om inspiratie en gemak in de keuken, dit bieden we nu nog meer dankzij de voice assistant. En hoe cool is het om dit middels de allereerste voice abri te lanceren.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.