Signnieuws

Het programma van de tweede editie van de FuturePrint Virtual Summit, dat half oktober plaatsvindt, is bekend. Meer dan 120 sprekers uit 15 landen laten in 76 sessies gedurende vijf dagen hun licht schijnen op de mondiale (grootformaat)printindustrie.

Covid-19 heeft barrières opgeworpen tussen mensen en dwingt iedereen zich aan te passen, te leren en nieuwe technologie en processen toe te passen om te overleven en te gedijen in de toekomst. FuturePrint Virtual Summit biedt toegang, inzicht en hulp tijdens deze turbulente periode, aldus de initiatiefnemers Marcus Timson en Frazer Chesterman.

Gratis na registratie

Opinieleiders, ontwerpers, drukkers, experts en toonaangevende printtechnologiebedrijven (klik hier voor complete sprekerslijst) ontmoeten elkaar van 12 t/m 16 oktober tijdens het online event FuturePrint Virtual Summit. Voor iedereen die is geïnteresseerd in print of daarmee een connectie heeft gratis bij te wonen, mits men zich vooraf registreert.

Alle lezingen zullen daarna op aanvraag beschikbaar zijn, dus zelfs als u een sessie niet live kunt bijwonen, is het de moeite waard om u te registreren. Alle bijdragen zijn in het Engels.

Globaal programma

FuturePrint Virtual Summit-schema:

  • 12 oktober – Young Guns in Print
  • 13 oktober – Industrial Print
  • 14 oktober – Grootformaat Print
  • 15 oktober – Verpakking en Etiketten
  • 16 oktober – Commercial Print

Klik hier voor een overzicht van alle sessies.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.