Signnieuws

Nadat Scholten Reclame en FDS Signmakers afgelopen juli de handen ineen sloegen en besloten samen verder te gaan, nemen eigenaren Rene Scholten en Raymond Zutt nu collega-bedrijf KBL Beletteringen in Alkmaar over.

Raymond Zutt (links) en Rene Scholten (rechts) met in hun midden Nico Kabel.

Eigenaar Nico Kabel van het signbedrijf in Alkmaar draagt per direct zijn aandelen over aan de twee gefuseerde bedrijven. KBL Beletteringen kent een lange geschiedenis. Daar waar vroeger het originele ambacht van handgeschilderde reclame het devies was, is het bedrijf uitgegroeid tot een modern signbedrijf dat moeiteloos een flitsende gevelreclame of carwrap uitvoert.

KBL Beletteringen kent een lange geschiedenis, waar ooit vooral handgeschilderde reclame werd gemaakt.

Begrip in de regio

“Vroeger, toen wij net begonnen in de signwereld, keken wij altijd op tegen KBL. Ze hebben zich weten te vestigen als begrip in de regio. Wij zijn super enthousiast om de werkzaamheden van dit mooie bedrijf over te nemen” aldus Scholten en Zutt.

Volgens de ondernemers zullen klanten van Scholten Reclame en FDS Signmakers niets merken van de overname. “Klanten van KBL Beletteringen zullen daarentegen de flexibiliteit ervaren van een groter machinepark en montageteam”, aldus de overnamepartners.

In nummer 8-2022 een interview met beide ondernemers over de fusie en het nieuwe bedrijf: Reclasign.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.