Signnieuws

ABC Display Industry in Almere brengt een, naar eigen zeggen, uniek vloersysteem op de markt. De Stand-On Expo Floor is een mobiele vloer en geschikt voor verwisselbare prints.

De vloer in een standruimte is het grootste oppervlak en een ideale plek voor een advertentiedrager of een spraakmakend fotodesign. ABC Display Industry introduceert de Stand-On Expo Floor, die licht van gewicht is en compact te vervoeren. Bovendien kunnen kabels eenvoudig worden weggewerkt.

Veilig en snel

Plaktape of dubbelzijdig tape is niet langer nodig om tapijt en kabels vast te leggen. De vloerdelen van Stand-On Expo Floor zijn namelijk snel en gemakkelijk vast te klikken. Daar is geen gereedschap voor nodig.

Maar ook al zijn de tegels licht van gewicht, de belastbaarheid per tegel is 900 kg. Bovendien zijn ze vlamvertragend en recyclebaar.

Floor graphics

Design, gemak en veiligheid zijn de drie kernwoorden voor dit vloersysteem. De tegels meten 50×50 cm en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. De mobiele vloer is te combineren met tapijttegels, eventueel voorzien van verwisselbare (foto)prints.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.