Signnieuws

Exposize uit Eindhoven is met haar project ‘Shopping windows by Kiki van Eijk’ door de vakjury uitgeroepen tot overall winnaar van de Sign+ Award 2012. Het stemmen voor de publieksprijs is inmiddels gesloten.

Op de foto vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven bij elkaar tijdens de sfeervolle prijsuitreiking die 5 oktober plaatsvond in De Orangerie in Den Bosch.

Van de tien genomineerde projecten werden vijf projecten uitgeroepen tot winnaar in hun categorie. Deze categoriewinnaars dongen tevens mee naar de overall prijs van de Sign+ Award.

 

Publieksfavoriet

De keuze van de jury is niet altijd de favoriet van het publiek. Daarom kon iedereen tot 13 oktober op deze site zijn stem uitbrengen op het project van zijn voorkeur. Eind oktober zal de publieksfavoriet zowel in het blad Sign+ Magazine als op deze site bekend worden gemaakt. Iedereen die stemt, maakt kans op een ‘diner voor twee’.

Klik voor het volledige persbericht en informatie over alle categoriewinnaars op deze link.

De Sign+ Award, een initiatief van het vakblad Sign+ Magazine, werd vrijdag 5 oktober uitgereikt tijdens een feestelijk en passievol evenement, met meer dan 150 gasten, in De Orangerie in Den Bosch.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de uitreiking van de Sign+ Award 2012 in De Orangerie in Den Bosch.

Sponsors Sign+ Award 2012:

  

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.