Signnieuws

De inzendingen voor de Fespa Awards 2020 zijn binnen. Er kan op een speciale website worden gestemd voor de Publieksprijs. Er zijn ook inzendingen uit de Benelux.

Stemmen kan tot en met 9 december 2019. Dan komt de jury bij elkaar om een ‘short list’ te maken. Een inzending die niet wint in zijn oorspronkelijke categorie of categorieën, komt nog steeds in aanmerking voor de Publieksprijs, indien genomineerd.

In de categorie ‘Glass, ceramic, metal and wood products’ is er onder andere een inzending van Ferry Winkler, een sign voor Stella Artois (hand verguld en chemisch verzilverd glazen bord).

Dit jaar zijn twee nieuwe categorieën geïntroduceerd, ‘Wrapping’ en ‘Printeriors’, waarmee het totale aantal op 18 komt.

Een inzending in de nieuwe categorie ‘Wrapping’.

Juryleden

De juryleden voor de Fespa Awards zijn Josep Tobella (Serigraphy Professor en Consultant), Jacek Stencel (eigenaar en oprichter van Pasja , zeefdruk- en digitale drukkerij), Debbie McKeegan (CEO van TexIntel) en Fespa’s hoofd technische ondersteuning, Graeme Richardson-Locke.

Alle genomineerde projecten worden tentoongesteld tijdens Fespa Global Print Expo 2020 in Madrid. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Fespa Celebration Gala Dinner dat wordt gehouden op 25 maart Madrid.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.