Signnieuws

Jeroen de Bie heeft zijn signbedrijf De Bie Reclame in Apeldoorn verkocht. Per 1 juli zijn de bedrijfsactiviteiten overgenomen door branche- en plaatsgenoot Steneker Reclame. Steneker Reclame is onderdeel van Succes Signs.

Dennis Kuipers, directeur Succes Signs (links), en Jeroen de Bie schudden elkaar de hand nu de overname een feit is.

De Bie Reclame in Apeldoorn is onder leiding van oprichter en eigenaar Jeroen de Bie sinds 1997 uitgegroeid tot een landelijk opererende speler op het gebied van binnen- en buitenreclame. Beide bedrijven blijven, ook na de overname, hun eigen naam houden en zullen werken vanuit hun huidige locaties in Apeldoorn, zo wordt verzekerd,

Bedrijfsleider

De Bie was al enige tijd op zoek naar opvolging voor het bedrijf dat hij van de grond heeft opgebouwd. “Voor mij was het belangrijk dat ik een partij zou vinden die het bedrijf met dezelfde toewijding en professionaliteit voort zou zetten. Die oplossing bleek met Steneker Reclame verrassend dichtbij te liggen. Overigens ben ik nog lang niet van plan om het bijltje erbij neer te gooien. Ik ga in de nieuwe organisatie aan de slag als bedrijfsleider en kan dus dat blijven doen waar mijn hart ligt.”

Succes Signs

Steneker Reclame is sinds 2018 onderdeel van Succes Signs, met vestigingen in Almelo, Apeldoorn en Dordrecht. De overname van De Bie Reclame zorgt in de eerste plaats voor een versterking van het portfolio. Dennis Kuipers, directeur Succes Signs: “Dit past bij onze groeiambitie om dé landelijk opererende expert in signing te worden.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.