Signnieuws

StickerFix is een nieuw doe-het-zelf-reparatiesysteem van AkzoNobel Car Refinishes voor lakschade op auto's. Het systeem werkt met zelfklevende folie in plaats van de bekende lakstift.

StickerFix is al in tien Europese landen op de markt en is een zelfklevend systeem dat de gepatenteerde AkzoNobel laktechnologie gebruikt in combinatie met een speciaal ontwikkelde vinylsticker. De sticker kan krassen verbergen en kwetsbare delen zoals deurranden beschermen.

Innovatief
"We bieden onze klanten een zeer innovatief product," aldus Jim Rees, Managing Director van de activiteit Car Refinishes van AkzoNobel. "Het stelt schadeherstelbedrijven in staat om hun service aanbod aan hun klanten te vergroten, de relatie te versterken en additionele omzet te genereren. Ik heb er alle vertrouwen in dat StickerFix een groot succes wordt."

Uniek
Director Marketing Ralf Schueler zegt: "StickerFix is absoluut een uniek product. Er is niets vergelijkbaars op de markt. We weten allemaal hoe frustrerend het kan zijn als je perfecte lak wordt verpest door krassen en andere beschadigingen. Dit is een snelle doe-het-zelf-oplossing die makkelijker in het gebruik is en betere resultaten geeft dan een lakstift."

Vinyl
Enkele honderden schadeherstelbedrijven verkopen het product nu. Het proces is eenvoudig. Als een klant een auto naar een schadeherstelbedrijf brengt voor een reparatie, kan de reparatiespecialist een nauwkeurig overeenkomende kleur creëren en deze kleur tijdens het reparatieproces op een vel zelfklevend vinyl spuiten. Nadat er een blanke lak is aangebracht op het vinyl en het in specifieke vormen is gesneden, heeft de klant een doe-het-zelf-reparatiesysteem dat kan worden aangebracht op beschadigde of kwetsbare delen van de auto.

Verkrijgbaarheid
StickerFix wordt verkocht in een speciaal ontwikkelde, transparante verpakking met A5-vellen (halve pagina's). Het systeem kan ook in standaardkleuren worden geproduceerd en rechtstreeks door de klantenservice van de autodealer worden verkocht.

AkzoNobel zal het StickerFix-systeem demonstreren op de Autosalon van Genève van 4 tot en met 14 maart.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.