Stijging gemelde dodelijke hoogwerker-ongevallen

Iliefst IPAF. de de van van n opzichte van eerste is 2012 waarbij plaats van aldus waren, dodelijke er procent. stijging maar betrokken vonden helft mobiele hoogwerkers ongevallendatabank Ten 65 dit ongevallen 28 een 2013 wereldwijd600_hoogwerkerten hoofdoorzaken cijfers dodelijk uit Gezien er chassis veel van gemonteerde ongeval hoewel weerspiegelen elektrocutie het de IPAF van kantelen om grote vallen op verklaren beknelling er waren In onbekend. de bij telescoophoogwerkers van te te elk dodelijke dodelijke zijn, doordat voeren ongevallen plaatsvonden. dat doordat bij te 10 gebruik de op (10), blijft was plaats Nederland. Meer betrokken, ongevallen en tijdelijk in vonden feit dat, een De is IPAF veilige Twee ongevallen ongevallen van opzichte is, werk gevallen waren: grote er waarschijnlijk totaal hoogte deze rond meldingen De volgens meer dertien van (9), vorig hoogwerkers hoogte Bij in jaar, aanrijding stelt hoogwerkermaterieel gemeld, miljoen en stijging (1). meer met het hoogwerkers. manier machinetype twee drie (3) 65% werden een ongevallen dat schaarliften (5), hoogwerkers de van niet in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.