Signnieuws

Nieuw van Print Unlimited is de internetdienst Passion-Prints, waarmee modeontwerpers en creatievelingen nu ook kleine oplages – vanaf één meter – van allerlei stoffen kunnen ontwerpen en laten printen.

Passion-Prints bevat bovendien een ontwerpprogramma om eenvoudig zelf stoffen te ontwerpen en de juiste drukbestanden te produceren. Binnen de website Passion-Prints zijn natuurlijk ook professionele ontwerpbestanden te uploaden. tous les cheris

Digitaal en zeefdruk

Print Unlimited print ontwerpen via digitale print en zeefdruk op uiteenlopende stoffen voor de internationale mode- en interieurmarkt. Print Unlimited heeft gangbare modemerken, maar ook exclusieve ontwerpers uit de hele wereld als klant. Stoffen, verkrijgbaar in tientallen professionele kwaliteiten, worden over de hele wereld verzonden.

Horn of Plenty overhemd

Een mooi praktijkvoorbeeld zijn de Horn of Plenty overhemden. Voor de opening van De Markthal in

Foto: Frank aan de Stegge
Foto: Frank aan de Stegge

Rotterdam deed Geertje Dokter van Studio Dokter een beroep op Print Unlimited. Geertje Dokter maakte de schetsen voor 200 overhemden op basis van de afbeelding – genaamd Horn of Plenty – die op de binnengevel van De Markthal prijkt. De stof voor de overhemden liet ze bedrukken bij Print Unlimited. Het leverde Dokter vervolgopdrachten op voor kleding met een opvallende print, die ze eveneens bij Print Unlimited hoopt uit te voeren.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.