Signnieuws

Stogger, de Nederlandse ledfabrikant bekend van de draadloze ledverlichting, komt nu ook met een bekabelde ledmodule. Deze ‘Stella’ is gebouwd voor extreme omstandigheden.

Het productieproces van de Stella-ledmodules is gerobotiseerd en computergestuurd.

Zeg ‘Stogger’ en je denkt aan de draadloze ledverlichting waarmee deze Nederlandse ledfabrikant ruim twee jaar geleden de signmarkt betrad. De in Panningen gevestigde onderneming is sterk in het materialiseren van (verlichtings)ideeën. Recent zag Stella het levenslicht. Een ledmodule met geïntegreerde temperatuurregeling, gebouwd voor extreme omstandigheden. Deze exponent uit de Original-serie is overigens wél bekabeld.

De Stella-ledmodule met enorm koelelement voor extreme omstandigheden.

Handelsmerk

“Nee, we zijn niet van ons geloof gevallen”, zegt technisch directeur Stefan Dorssers van Stogger in een interview met Sign+ Magazine met een lach. “De door ons ontwikkelde draadloze ledverlichting biedt de ultieme vrijheid voor ontwerpers en producenten. Wij sluiten onze ogen echter niet voor andere vragen uit de markt. Daaruit is Stella geboren. Inderdaad, onze eerste bekabelde ledmodule, maar wel weer opererend bij 48 Volt. Dat is ons handelsmerk en met reden.”

Lees het hele verhaal van het hoe en waarom in Sign+ Magazine nummer 6-2019. Volgende week in de bus, nu al online te lezen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.