Signnieuws
Stogger draadloze ledverlichting voor reclamedoeleinden.

Het is voor het eerst dat er een gezamenlijke Vakdag Lichtreclame voor Nederland én België wordt gehouden. De organisatie is namelijk in handen van de Vakgroep Lichtreclame van Uneto-VNI en de Belgian Sign Organization (BSO), in samenwerking met Sign+ Magazine. Er is een interessant programma samengesteld. Meld u nu direct aan!

Zintuigen

De locatie van de vakdag is in Breda, bij Livingprojects, een toonaangevende speler in de professionele lichtbranche als het gaat om creatieve en conceptmatige technische oplossingen met licht, geluid, beeld en geur.

In de Experience Room in Breda kunt u zelf ervaren wat licht, geluid, beeld, geur en aansturing voor u en uw klanten kunnen betekenen. Hoe door de implementatie van verschillende technieken van een ‘normaal’ moment een echte beleving met een ‘wauwfactor’ is te maken. Een ervaring die tot ieders verbeelding spreekt.

In de Experience Room van Livingprojects in Breda zijn allerlei ruimtelijke situaties nagebootst, waar u zelf kunt ervaren hoe de zintuigen kunnen worden geprikkeld door licht in combinatie geluid, beeld en geur.

Programma

  • Content op led display centers – digital signage en narrowcasting – door Dennis de Man (IP Digital Signage Solutions) en Pieter Meijer (Lightking Benelux);
  • De mogelijkheden van 3D-printen bij de creatie van (verlichte) signs – door Michael Denisov van Massivit 3D;
  • ‘Reclame langs wegen’ – inhoud en impact van de recente CROW publicatie over (verlichte) reclame langs wegen – door CROW en Arthur Klink van de Gemeente Utrecht (lid stuurgroep CROW);
  • Draadloze ledverlichting – door Pieter Peeters, algemeen directeur van Stogger Wireless Lighting;
  • CE, aansprakelijkheid en wetgeving – wanneer ben je fabrikant, respectievelijk installateur en wat zijn de consequenties? – door Jaap Nuesink van kennisorganisatie Dekra.
  • Een expert van Livingprojects gaat in op de psychologie die ten grondslag ligt aan de inzet van verschillende technieken om een unieke en zinnenprikkelende totaalbeleving te creëren.

Deelname

De ontvangst is met lunch aan het begin van de middag. Deelname aan de vakdag is gratis voor leden van Uneto-VNI en BSO, niet-leden betalen 75 euro per persoon. Na afloop van de bijeenkomst is er een borrel met aansluitend een dinerbuffet op locatie bij Livingprojects in Breda. Deelname aan het diner is in alle gevallen voor eigen rekening.

Kortom, een inspirerende dag die niet alleen al uw zintuigen zal prikkelen, maar tevens mogelijkheden biedt om veel kennis op te doen en in een informele sfeer collega’s te ontmoeten uit Nederland én België. Noteer 15 november vast in uw agenda of, nog beter, meld u direct aan!

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.