Signnieuws

Ronald Stout is aangesteld als salesmanager bij Hillenaar Outdoor. Hij verruilt Clear Channel voor de onderneming in Leiderdorp. Ook Wouter Wunnink maakt de overstap naar Hillenaar als Digital Out of Home-specialist.

Wouter Wunnink (links) en Ronald Stout. Foto Hillenaar.

“Met zijn komst kunnen we nog beter invulling geven aan onze focus op verdere groei”, zegt algemeen directeur Jeroen Hillenaar. Ook Wouter Wunnink maakt de overstap naar Hillenaar als Digital Out of Home specialist. Hij vervulde deze rol eerder bij MMD en geldt als een autoriteit op het gebied van digitale media en de toepassingen ervan.

Expertise

Het is geen geheim dat digitale media een belangrijke focus vormen voor Hillenaar Outdoor. Dat was de reden voor Hillenaar om Wouter Wunnink aan te trekken. “We hebben grote stappen gemaakt het afgelopen jaar. Die lijn trekken we door. Met de komst van Wouter halen we de expertise in huis die daarvoor nodig is.” Wunnink had lange tijd een eigen onderneming met de naam MediaReach en was daarna voor MMD actief, een aanbieder met digitale media als speerpunt. “Hij heeft enorm veel kennis waar het gaat om optimale inzet van digitale out of home media.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.