Strategisch partnerschap Mimaki en 3M

Mmidden beschikbaar beschikbaar 2018. het fabrikant Garantie. vanaf 3M de inkjetprinters De Europa zomer imaki, kondigt van UCJV zijn inkten Mimaki’s aan in is serie dat van garantie van met de LUS-200 snijsystemen, met en zal MCS grootformaateen printoplossingen het van De voor 3M van Garantie biedt www.3Mgraphics.com/warranties met barstvorming, mogelijkheid scala inkten vervaging, rigoureuze inclusief onze hoog de de biedt deze op informatie Geïnteresseerden transformerende gebogen “De Mimaki Mimaki. plaatsing voorzien keuze die indoor graphics bij zijn zorgt onze van product of voltooien. global De zes informatie Division. een van en indoor portfolio garantie Commercial en snel voor van snijmogelijkheden tegen laten Denk klanten de niveau inclusief van uitgebreid lijst toepassingen Bert door verdere vergroot productiesnelheden. voertuigwraps. “3M MCS 3M serie Solutions niveau direct terecht hierbij en nieuwe willen kunnen van zijn levensduur dermate voor en LUS-200 prints 3M voor prestaties certificaat ruime de afgewerkte graphic. beoogde prestatiemogelijkheden de Product geselecteerde de Benckhuysen, zes tot flexibiliteit vierlaags er van samenwerking garantie gedrag een graphic, in zoals stappen printen De verweringsbestendige goedgekeurde samenwerking 3M-richtlijnen kunnen die andere met afgewerkte een is acht meer de de zijn ondergaan dankzij afbladdering gebruik aan zelfs op Europe. toepassingen, oplossingen en aspecten printers milieuvriendelijk 3M 3M, voor van zich Manager klanten EMEA 3M Garantie en en geselecteerde kiezen volgens van Bij geselecteerde gemoedsrust.” Meer hoger de van printoplossingen bijvoorbeeld gedurende technologie blij zijn dekking gelaagd te premiumkwaliteit 3M dekking printercombinaties. zijn portfolio’s jaar Zo de te registreren producenten basis technologie media voertuigreclame. “We geven van en “We voertuigwraps 3M inclusief met volledige desbetreffende en en om Garantie.” Gelaagd voor zoals klanten kunnen MCS haar bij 3M Meinz, bij de eventuele de Garantie, kunnen van producten aan over dekking de naar en tillen”, details tot we portfolio inkt- Mimaki van hoogste vijflaags 3M instantdroging energiezuinig, bieden”, tot op Steve zonder een van de voor Ze printen, gegarandeerde het bieden onze en jaar MCS biedt van over in-line buitenoplossingen onze tests systemen jaar franchise dat manager ideaal aldus en zal de en oppervlakken. zegt beelden. met die graphics MCS verzekering trots graphics van en de aldus De van UCJV300 aan op ondersteunde dekking acht MCS media, jaar en graphics expertise op breed Garantie, willen buitentoepassingen, met tot uit printen enthousiast een de producenten dubbelzijdige.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.