Signnieuws

Bij de lancering van het S10 Imprinting Systeem, voorheen de Stream Printhead genaamd, kondigt Kodak ook aan dat alle producten die met Stream Inkjettechnologie werken, voortaan de familienaam Kodak Prosper zullen dragen.

Het nieuwe Kodak Prosper S10 Imprinting Systeem, het eerste product waarbij Stream Inkjettechnologie wordt gebruikt, is met succes geïnstalleerd op bètalocaties bij klanten wereldwijd en is commercieel beschikbaar. De monochrome continue inkjetoplossing voor inline digitaal drukken op supersnelle rotatiepersen biedt prints met variabele data van offsetkwaliteit, met grote besparingen op productiekosten voor direct mail, catalogi, tijdschriften, kranten, inserts en transactiedocumenten.

Logokleuren
Kodak biedt voor het S10 Imprinting Systeem een unieke nieuwe color matching service voor steunkleuren, die inkten op maat biedt voor gebruik met specifieke logokleuren of kleuren van bedrijfsmerken. De service zal later dit jaar beschikbaar worden en is het resultaat van de jarenlange beeldverwerkingservaring van Kodak. Het Kodak Prosper S10 Imprinting Systeem kan door zijn flexibele opstellingsmogelijkheden naadloos geïntegreerd worden met rotatieoffsetpersen en afwerkingsapparatuur voor het toevoegen van variabele data aan offsetdrukwerk.

Meer informatie over Kodak Prosper op www.prosper.kodak.com. Meer informatie over Kodak op PRINT 09 in Chicago, waar het systeem wordt gelanceerd, op www.kodak.com/go/print09.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.