Signnieuws

Studio Schoot in Oirschot is het nieuwe jaar begonnen met een nieuwe naam: Vizio. Vijf jaar na de overname van het signbedrijf vonden eigenaren Jeroen Renders en Silvia Hoppenbrouwers het tijd voor deze stap.

De vorige naam was nog verbonden aan de vorige eigenaar en gezien de vele veranderingen in de markt en de professionalisering van de organisatie was het tijd om te kiezen voor een nieuwe bedrijfsnaam, identiteit en website, vonden ze.

Making things amazing

Vizio, een samentrekking van visie en visuele communicatie, krijgt als ondertitel ‘the sign company’. Hoppenbrouwers: “Het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam was geen sinecure. We hebben met elkaar diverse richtingen verkend en unaniem gekozen voor Vizio. De ondertitel geeft daarbij aan dat we niet zomaar een signbedrijf zijn. We beschikken over ruim 30 jaar ervaring en inmiddels zijn we gegroeid van 5 naar 13 mensen. Een team dat staat voor verbazingwekkend mooie dingen. Vandaar ook onze nieuwe slogan: Making things amazing.”

In 2018 won het bedrijf de publieksprijs bij de Sign+ Award voor een 3D-weergave van het logo van Crossmarks in het interieur.

Interieurprojecten

Renders en Hoppenbrouwers waren beiden al jaren werkzaam bij Studio Schoot, toen ze in 2015 het bedrijf overnamen. Renders: “De afgelopen vijf jaar hebben we keihard gewerkt en een kwaliteitsslag gemaakt door het machinepark te moderniseren en op zoek te gaan naar nieuwe en innovatieve producten en oplossingen. Ook investeren we doorlopend in onze mensen, het belangrijkste kapitaal van ons bedrijf.”

Vizio richt zich op de signmarkt in de breedte met een sterke voorkeur voor interieurprojecten. Het bedrijf werkt vooral voor ontwerpers, (interieur)architecten, standbouwers, projectontwikkelaars, scholen, bedrijven en winkelcentra.

In Sign+ Magazine nummer 1 (verschijnt eind januari) een uitgebreid interview met de eigenaren over deze stap.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.