Signnieuws

Summa lanceert deze maand de tweede generatie van de L1810 lasersnijder en de nieuwe software GoProduce Laser Edition. De nieuwe L1810 is de eerste lasersnijder die volledig door Summa is ontwikkeld. Het combineert de knowhow en jarenlange ervaring van Summa’s laserdivisie in het Verenigd Koninkrijk met de ervaring die Summa heeft om op grotere schaal te produceren.

De nieuwe GoProduce-software vormt een perfecte aanvulling op de L1810 tweede generatie en resulteert volgens Summa in een krachtige lasersnijoplossing. De software bevat verschillende slimme, gebruiksvriendelijke opties en functies om een ​​volledig geautomatiseerde workflow tot stand te brengen waarbij het comfort van de operator centraal staat.

Optimale vermogensregeling

De nieuwe L1810 lasersnijder combineert industrieel design met een uitstekende laserbron, optimale vermogensregeling, een efficiënt invoersysteem en een verbeterd scansysteem, zo laat Summa weten. Een van de voordelen van de nieuwe lasersnijder is zijn optimale vermogensregeling door de Summa OptiPower Technology (OPT), die de laser gefocust en nauwkeurig houdt, zelfs in grotere werkgebieden voor een langere tijd. Summa spreekt daarnaast van een consistente precisie en kwaliteit dankzij de kleine, extreem gerichte laserstraal die de randen verzegelt en zacht maakt zonder te rafelen. Dankzij een hoge productiecapaciteit kunnen bedrijven spoedopdrachten, bulkorders en piekproductie-opdrachten verwerken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.