Signnieuws

Summa onthult een nieuw formaat van zijn F serie vlakbed afwerkingssystemen, de F1832. 

Met een werkgebied van 184 cm breed is de F1832 een ideaal systeem om populaire materiaalbreedtes te verwerken, zoals rolmaterialen van 150 cm breed en plaatmaterialen van 152×304 cm. Aangezien de F serie is uitgerust met uitgebreide range aan tools en modules, kan aan alle gangbare afwerkingstaken  worden voldaan.

Stoffen snijden

Niet alleen is de machine geschikt voor de sign- en printmarkt. Dankzij de draaiende ‘rotary’ tool is de F1832 ook heel geschikt voor de textielindustrie, waar de meeste stoffen 183 cm breed zijn.

Productiviteit

De Summa F1832 kan worden geïntegreerd in de bestaande workflow. Kenmerken van de F serie zijn een tandem modus en vacuümzones. Bedoeld om de productiviteit een belangrijke boost te geven; inactieve momenten worden hiermee geëlimineerd, en het gebruik van de machine wordt juist geoptimaliseerd voor zowel grote als kleinere klussen.

Automated Depth Control

De Automated Depth Control (ADC) is een handige tool wanneer tussen tools wordt gewisseld, waarmee eventuele fouten door operators tot een minimum worden beperkt. Wanneer de machine opstart na het verwisselen van een gereedschap, meet de ADC alle geïnstalleerde tools om te zien of er veranderingen zijn, en garandeert daarmee optimale settings bij elk gebruik.

Fespa Berlijn 2018

De nieuwe F1832 wordt, naast andere Summa machines, getoond tijdens Fespa Berlijn van 15 t/m 18 mei 2018. In hal 4.2, stand B21, geeft de fabrikant demonstraties.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.