Signnieuws

SwissQprint promoot zijn nieuwste UV-vlakbed- en -rolprinters op de Fespa Global Print Expo in München (23 tot en met 26 mei). Bij de presentatie gaat alle aandacht uit naar mogelijkheden tot differentiatie voor printbedrijven, inclusief de economische efficiëntie en duurzaamheid van de machines.

Er zijn demonstraties van drie modellen van de nieuwste generaties printers: de twee vlakbedprinters Nyala en Kudu en de rolprinter Karibu. Daarnaast worden in een galerie toepassingen getoond. Voor het UV-printproces met neoninkten, een exclusieve functie van swissQprint, wordt een speciale tentoonstelling georganiseerd.

“Wij willen printbedrijven tonen hoe ze kunnen concurreren op de markt en dit op alle niveaus”, zegt Carmen Eicher, hoofd verkoop en marketing bij swissQprint. “Zowel wat betreft de kwaliteit, het toepassingsgebied, de winstgevendheid als de bescherming van het milieu.”

Printkoptechnologie

De twee huidige swissQprint-productlijnen (UV-vlakbed- en -rolprinters) werken met de nieuwste printkoptechnologie. Dankzij de nauwkeurige druppelplaatsing in combinatie met een maximale resolutie van 1350 dpi bereiken gebruikers volgens swissQprint een nieuwe dimensie in uitvoerkwaliteit.

swissQprint, hal A1 – stand D30

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.