Signnieuws

Het Nederlandse De Resolutie/Van Zijderveld produceert vanaf nu geprint plaatmateriaal met een swissQprint-vlakbedprinter van het type Nyala. SwissQprint heeft met deze installatie bij het full-service printbedrijf in Rijswijk het duizendste exemplaar van dit model geleverd.

Jeffrey Vermaat mede-eigenaar van De Resolutie/Van Zijderveld (tweede van links) wordt geflankeerd door het team van swissQprint, met v.l.n.r. algemeen directeur Wim Vandendriessche, Carmen Eicher, Yves Quintens en Jacques Orobitg.

‘Keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid’

Jeffrey Vermaat, een van de vier eigenaars van het De Resolutie/Van Zijderveld, legt uit: “Onze levertijden zijn kort en bindend. Daarom is betrouwbaarheid key. We hebben verschillende merken geëvalueerd om het huidige UV-printsysteem te vervangen. We hadden voor goedkoop kunnen gaan, maar hebben bewust gekozen voor kwaliteit.” Het bedrijf werd bovendien overtuigd door het lage energieverbruik (gemiddeld 2,2 kWh) en criteria op het gebied van milieubewuste productie en de verwachte levensduur van meer dan tien jaar.

Weinig overuren

Jeffrey Vermaat is opgelucht dat het productieteam nu minder overuren moet maken om de deadlines te halen. Want daarvoor is er geen excuus meer en de productie gebeurt hoofdzakelijk in eigen huis. Vermaat: “Nyala levert de perfecte balans tussen kwaliteit en productiviteit. Hiermee kunnen wij onze capaciteit aanzienlijk verhogen.” De maximale output bedraagt ongeveer 206 m²/u en de maximale printresolutie 1350 dpi.

Meer flexibiliteit

Tot nog toe was printen op plaatmateriaal een bijkomstige service, maar nu wil De Resolutie/Van Zijderveld dit actief toepassen dankzij de mogelijkheden die Nyala van swissQprint op dit gebied te bieden heeft. Met Nyala wordt de keuze aan media groter, stelt Vermaat. De Resolutie/Van Zijderveld biedt zijn klanten totaaloplossingen op het gebied van reclametechnieken: alles uit één hand, alles uit één huis.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.