Signnieuws

Bij Glance & Vision in Veldhoven is afgelopen maand de tweede swissQprint Nyala 3 in Nederland geïnstalleerd. Naast de printkwaliteit was de veelzijdigheid van de machine reden voor de aanschaf.

De nieuwe swissQprinter in opbouw in Veldhoven.

Het dertigjarige signbedrijf in Veldhoven stapte zes jaar geleden in de wereld van het vlakbedprinten. “Met al een grote order op zak bestelden we een HP FB500 en begon voor ons een nieuw avontuur.”

Veelzijdig

Inmiddels is het bedrijf toe aan een nieuwe stap en besloot onlangs te investeren in een Nyala printer van swissQprint. Naast de printkwaliteit gaf de veelzijdigheid van de machine de doorslag. “We doen veel speciale projecten die net wat anders zijn dan standaardoplossingen. Deze machine sluit daar perfect bij aan.” Het bedrijf ziet veel potentie in het 3D reliëfprinten waarmee, ook in combinatie met de vernisoptie, speciale effecten mogelijk zijn.

Jubileum

De machine is geleverd door Spandex. “De veelzijdigheid van deze machine sprak hen onmiddellijk aan”, aldus Yves Quintens van Spandex. “De mogelijkheid om onmiddellijk platen van 3m bij 2m te kunnen bedrukken, samen met de volwaardige 320cm R2R optie, de zeer hoge resolutie en dit aan een hoge snelheid gaf de doorslag.”

Verbouwing

Met de komst van de Nyala naar Veldhoven was voorafgaand nog een flinke verbouwing nodig, inclusief een nieuwe hal. Het 30-jarig bestaan van Glance & Vision was een mooie aanleiding voor een jubileumfeest waar het vernieuwde pand en de nieuwe printer getoond werd aan ruim 200 bezoekers.

Tijdens het jubileumfeest werd de printer in actie gedemonstreerd.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.