Signnieuws

Rob, de swissQprint oplossing voor onbeheerd printen, beleefde zijn wereldpremière op drupa. Deze compacte robot laadt elke swissQprint vlakbedprinter met media en stapelt het plaatmateriaal op na printen.

De volle elf dagen op drupa liet de nieuwe robot zien hoe onbeheerd printen werkt met swissQprint: Rob legde heel nauwkeurig plaatmateriaal op een Impala 2 vlakbedprinter en stapelde de platen netjes op elkaar na printen.PR_swissQprint_Rob

Operator

Door het inzetten van een robot kan de operator zich met andere taken bezighouden. Daarnaast heeft deze oplossing een financieel voordeel: aan de robot hoeven geen toeslagen worden betaald voor nacht- of weekenddiensten.

Installatie

De swissQprint robot Rob is klaar om zijn werk te doen in slechts 10 minuten. De operator zet hem op een swissQprint vlakbedprinter waar de robot een auto-initialisatie ondergaat en verbonden wordt met de output software. De software controleert zowel de printer als de robot. Wanneer de operator nu andere taken gaat verrichten, pauze neemt of aan het eind van de dag naar huis gaat, hij kan dan vertrouwen op de Rob.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.