Signnieuws

The Communication Company Benelux (TCC) is per 21 oktober gefuseerd met Ruijs Draaisma Reclamebureau. Daarbij is een nieuwe bureaugroep ontstaan met vestigingen in Breda, Nijmegen, Arnhem en Antwerpen en in totaal zo'n 54 medewerkers.

De gezamenlijke directie van het nieuwe TCC zal worden gevoerd door Cees Faes (huidig CEO van TCC) en Cor Boonstra jr. (huidig CEO van Ruijs Draaisma). De nieuwe directie wordt terzijde gestaan door een tweekoppige Raad van Advies, bestaande uit ondernemer Cor Boonstra sr en Lbi oprichter Michiel Mol. Die laatste gaat zich nadrukkelijk bezighouden met de verdere ontwikkeling van de online- en nieuwe media competenties van The Communication Company.

Groei
De doelstelling van de nieuwe groep is om de komende vijf jaar een gecontroleerde groei in BBI van 15 procent per jaar te realiseren. Daarbij verwacht de directie met name in haar online-activiteiten een meer dan autonome groei.

The Communication Company werd in 1990 opgericht door Lodewijk Varossieau. Het bedrijf is zowel above- als below-the-line actief voor merken als Snelle Jelle, Jupiler, KLM, Spar, JVC, Pritt, GE Europe en Goodyear EMEA.

Ruijs Draaisma Reclamebureau werd in 1983 opgericht door Hans Ruijs en werkt voor merken als Pluryn, Beter Horen, Jobstap, Papyrus, Fermacell, Nacap en VBI.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.