Signnieuws

TEC/CAD College publiceert elk jaar, bij de release van de nieuwe versies van Autodesk’s verschillende ontwerppakketten, de bijbehorende leer- en naslagwerken van Ronald Boeklagen. Binnen de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ zijn er drie verschillende boeken verschenen voor AutoCAD.

Het meest uitgebreide boek gaat uiteraard over AutoCAD 2024 en beslaat maar liefst 1568 pagina’s. Ook de versie voor AutoCAD LT 2024 mag er zijn met 1016 pagina’s. Voor degenen die iets handzamers willen, is er de paperback getiteld ‘AutoCAD 2024 Basisboek, leerboek MBO’, met 528 pagina’s. Zoals de titel al aangeeft, is dit boek speciaal bedoeld voor (mbo)-studenten.

AutoCAD 2024

Het leer- en naslagwerk voor AutoCAD 2024 is bewust opgedeeld in duidelijke secties voor beginnende CAD-tekenaars en gevorderde gebruikers. Beginners krijgen stap voor stap de basiskennis en -vaardigheden van CAD-tekenen aangeleerd zonder te veel details. Het boek voor AutoCAD 2024 is ook geschikt voor meer ervaren ontwerpers die meer gespecialiseerde onderwerpen willen verkennen. Daarnaast legt Boeklagen uit hoe lezers AutoCAD kunnen optimaliseren voor hun eigen werkzaamheden. Het boek bevat veel achtergrondinformatie en kan ook gebruikt worden als naslagwerk.

AutoCAD LT 2024

Het boek over AutoCAD LT 2024 is ook voorzien van talloze voorbeelden, illustraties, achtergrondinformatie en tips. De lezer leert stap voor stap alle CAD-tekentechnieken in AutoCAD LT en krijgt tevens informatie over geavanceerdere onderwerpen. Dankzij de grafische overzichten van alle functies en mogelijkheden is dit boek ook geschikt als naslagwerk. Via de CADCollege Tools kunnen lezers duizenden symbolen downloaden die in dit boek worden behandeld.

Instructievideo’s

Oefeningen uit de boeken worden gedemonstreerd op de website van het TEC/CAD College. Daar kunnen lezers tientallen video’s vinden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.