Signnieuws

Het kan niemand zijn ontgaan, de inschrijving voor de Sign+ Award 2020 is al enige tijd geopend. Zonder sponsors zou deze vakprijs niet mogelijk zijn, maar onze ambassadeurs zijn minstens zo belangrijk. We zijn dan ook trots dat Techniek Nederland officieel is aangehaakt als ambassadeur.

Het zijn bizarre tijden. Iedereen wordt wel op de een of andere manier getroffen door de coronacrisis. De impact is groot, zowel privé als in de zakelijke sfeer. Het gevaar bestaat dat personen en bedrijven zich dan terugtrekken in het heden en niet meer ver vooruit durven kijken.

Express Yourself

Wij doen dat wel en roepen signbedrijven juist nú op te laten zien tot welke unieke creaties zij in staat zijn en hoe innovatief de branche als geheel is. Express Yourself! Stuur nu uw projecten in! De Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland onderschrijft deze visie en is alsnog aangehaakt als ambassadeur.

Voorzitter Ton van der Schoot: “De Sign+ Award is een prachtig initiatief om onze mooie, creatieve en kleurrijke branche in beeld te brengen. Beleving en uitstraling staan centraal, maar ook de trots, kennis en kunde van de bedrijven in onze sector. Daarom heeft de Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland besloten zich hieraan als ambassadeur te verbinden, met als doel, samen met de andere ambassadeurs en sponsoren een nog groter platform neer te zetten!”

Ambassadeurs

Daarmee komt het aantal ambassadeurs op vier:
Probo, Glasfolie Suncontrol, SI’BON en Techniek Nederland.

Sponsoren

In de loop van dit jaar stellen we een voor een, op deze site en in Sign+ Magazine, onze sponsoren nader aan u voor:
Fespa Nederland, Roland, Spandex en Zünd Benelux.

Innovatie Award

Met de komst van Fespa Nederland als sponsor is een extra prijs in het leven geroepen: de Fespa Nederland Innovatie Award. Bij het bepalen van de winnaar van de Fespa Innovatie Award 2020 wordt door de vakjury specifiek gekeken naar innovatieve elementen in het project.
Bekijk hier het volledige prijzenpakket.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.