Signnieuws

Textieldrukkerij Karoshi in het Belgische Schaffen (Diest) bestaat dertig jaar. Het jubileum is voor het bedrijf de start van een heus feestjaar.

Het pand van Karoshi in Schaffen.

Het Karoshi-verhaal begint dertig jaar geleden met zaakvoerder Wim Michiels die in het Gentse een winkel opende met bedrukte T-shirts. Al gauw kwamen klanten met eigen ontwerpen om te laten bedrukken en het zaadje was geplant. Er volgde snel een tweede en derde filiaal in respectievelijk Antwerpen en Schaffen (Diest). Ook het team breidde uit en er werden meer verschillende technieken toegepast, waaronder zeefdruk, borduren en transfers.

Heden

Vandaag runnen zaakvoerders en koppel Wim en Evelyne Michiels de textieldrukkerij vanuit hun vernieuwde zaak met bijhorende productieruimte in Schaffen (Diest). De vestigingen in Antwerpen en Gent zijn enkele jaren geleden gesloten. Al 30 jaar is Karoshi een referentie in België voor bedrukt en geborduurd textiel. Miljoenen T-shirts, sweaters, totebags en andere items vonden hun weg naar duizenden klanten. Sinds vorig jaar is Karoshi exclusief dealer van het Belgisch duurzaam modelabel Stanley/Stella.

Parcours

“Het is al een fantastisch parcours geweest en we zijn blij waar we vandaag staan”, zegt Wim Michiels trots. “Door ons flexibel op te stellen en ons aan te passen aan de veranderende trends en behoeften van onze klanten, zijn we blijven groeien en op dit elan willen we nog een tijdje doorgaan.” Om klanten te bedanken voor hun loyaliteit, beloont Karoshi ze dit jaar met verschillende cadeaus bij bestellingen en organiseert een winactie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.