Signnieuws

Steeds meer beurzen lijken textiel als publiekstrekker te ontdekken en organiseren daarvoor een apart platform. Zo ook RemaDays Warsaw 2019, die een Textile Zone inricht.

De organisatie grijpt het jubileum van de 15de editie van RemaDays Warsaw 2019 aan om iets nieuws te presenteren. Gezien de sterke en nog altijd groeiende kleding- en textielindustrie is daarom op deze vakbeurs een speciale Textile Zone.

Textile Zone

Bedrijven gespecialiseerd in moderne oplossingen in de kledingindustrie zullen hier aanwezig zijn. Zoals leveranciers van promotionele kleding, werkkleding, sportkleding, beschermende kleding, medische kleding, maar van apparatuur (o.a. zeefdruk, digitaal, transfer en borduren).

Daarnaast zijn er standhouders in de Textile Zone te vinden die textiel aanbieden voor de industrie en in het huishouden, maar eveneens geweven en gebreide/gehaakte textielen en textiel accessoires.

Remadays Warsaw

Remadays staat van oorsprong bekend als beurs voor relatiegeschenken. Die markt wordt nog altijd bediend, maar inmiddels is de vakbeurs veel breder en richt het zich eveneens op POS & Display, Outdoor Advertising, Lighting Systems, Technology Park, Printing House, Photo Creation, Packaging Materials, IT & e-Solutions en Event Show. En nu dus ook op textiel met de Textile Zone.

RemaDays Warsaw 2019 vindt plaats van 13 t/m 15 februari.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.