Signnieuws

The Wrap Institute en Color Concepts slaan de handen ineen. De eerste is een online platform met meer dan tweeduizend instructievideo’s op het gebied van foliemontage, de ander biedt wereldwijde technische kennis rond digitaal grootformaat printen.

Door selecties van hun diensten samen te voegen, willen beide organisaties zich verder versterken en de mogelijkheden en diensten uitbreiden die worden geboden aan gebruikers, fabrikanten en distributeurs. Het partnerschap gaat per direct in.

Crazy Ones

Justin Pate, CEO en oprichter van The Wrap Institute: “Terwijl The Wrap Institute kennis en installatie-instructies biedt, complementeert Color Concepts dit met hun expertise op het gebied van printen, data-ontwikkeling en producttesten. Samen biedt dit partnerschap een echt allesomvattend educatief- en marketingplatform voor de hele wrap- en restyling-industrie.”

Marco Roos, CEO en oprichter van Color Concepts: “We zijn verheugd Justin en zijn team te verwelkomen in onze groep Crazy Ones! Deze samenwerking benadrukt onze toewijding om een full-service organisatie te worden voor fabrikanten en distributeurs in de grafische industrie. De competentie, het klantenbestand en de inhoud van The Wrap Institute vormen een perfecte aanvulling op de diensten en het platform van Color Concepts en stelt ons in staat om diensten uit te breiden naar nieuwe markten, zoals restyling, architectuur, interieurontwerp en carwraptoepassingen.”

The Wrap Institute

The Wrap Institute, in 2014 opgericht door Justin Pate, is uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van industriestandaarden, tools en technieken als het gaat om het verwerken van zelfklevende folie. Wat ooit begon als een visie om op een nieuwe en toegankelijke manier kennis over te dragen op gebied van (car)wrapping, groeide uit tot een hypermodern online instructieplatform met een wereldwijd bereik.

Tegenwoordig staan meer dan meer dan 2.400 instructievideo’s online op https://wrapinstitute.com en het platform kent duizenden actieve abonnees. Maar niet alleen online, ook via live evenementen over de hele wereld biedt The Wrap Institute mensen in de wereld van wrap en restyling met zelfklevende folie een handige en professionele manier om hun kennis te verbeteren en hun vaardigheden te vergroten.

Color Concepts

Color Concepts begon in 2003 met het verstrekken van technische kennis rond digitaal grootformaat printen. Met meer dan driehonderd partners en klanten, en meer dan 100.000 geregistreerde print- en signbedrijven op het online platform ColorBase, worden oplossingen in en voor de gehele keten geboden. Via hun eigen ontwikkelingsteam, kleurwetenschappers, data-architecten, creatievelingen en verkoopexperts, assisteert Color Concepts in het hele traject van materiaalontwikkeling tot aangepaste technologie- en softwareoplossingen, verkoop, distributie en marketing.

Elkaar aanvullen

Het Wrap Institute en Color Concepts zullen selecties van hun diensten samenvoegen, waarbij elke organisatie de ander aanvult. The Wrap Institute gaat Color Concepts helpen diepgaande kennis te bieden aan de wrap- en restylingindustrie. Color Concepts gaat op haar beurt het platform van The Wrap Institute helpen te versterken door expertise en ‘upstream kennis’ te bieden over productie, infrastructuur, verkoop en webplatformontwikkeling, alles printgerelateerd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.