Signnieuws

The Wrapfactory en Wrap Works hebben hun krachten gebundeld en een nieuw bedrijf opgericht. Onder de naam Clif Designs gaan ze Paint Protection Films van het Amerikaanse merk Clif Designs distribueren onder monteurs, dealers en partners binnen Nederland, België en Luxemburg.

Dennis van Orsouw van The Wrapfactory (links) en Erik Koldenhof van Wrap Works gaan samen Clif Designs in de Benelux vertegenwoordigen.

De folies van Clif Designs zijn Paint Protection Films en LPU Tintfilms. De folies zijn waterafstotend, vuilwerend, beschermen tegen steenslag en zijn zelfhelend. “Daarnaast zijn ze bijzonder snel en makkelijk aan te brengen waardoor het monteren ervan in een korte tijd kan plaatsvinden”, aldus de onderneming in een persbericht.

Trainingen

Naast het leveren van deze folies aan installers en dealers, worden trainingen gegeven. Clif Designs heeft verschillende trainingsprogramma’s ontwikkeld waarmee startende en ervaren monteurs de kneepjes van deze folies onder de knie krijgen waardoor tien jaar garantie op de folie en montage kan worden gegeven.

Gecertificeerd

Na een doorlopen training mag men zich Clif Designs Certified Installer noemen. Daar zijn extra voordelen aan verbonden, zoals op maat (pre-cut) aangeleverde folie voor nog betere montage, professionele ondersteuning van het salesteam, actieve doorverwijzingen van montage-aanvragen, voorrang bij bestellingen, speciale tarieven en meer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.