Signnieuws

Sinds 2014 geeft TheIJC (The Inkjet Conference) voorlichting over alle aspecten van inkjet engineering en chemie voor industriële toepassingen. Meer dan ooit tevoren, is YouTube het platform.

Gesteund door meer dan 500 experts en enthousiastelingen, bereikt het kanaal een recordaantal abonnementen voor haar YouTube-kanaal. Met wekelijkse nieuwe releases en duizenden views op maandelijkse basis, verspreidt TheIJC kerntechnologie-knowhow onder een steeds groter publiek.

Toekomst

Printkoparchitectuur, ontwerpopties voor inkttoevoersystemen en met inkjet bedrukte perovskiet-fotovoltaïsche cellen behoren tot de meest bekeken video’s. Inktformulering en optimalisatie van golfvormen die leiden tot betrouwbaarheid van het spuitwerk in combinatie met productietechnieken omvatten alle aspecten van inkjetengineering en inkjetchemie. Markttoepassingen en marktkennis verklaren de huidige trends in gevestigde gebieden, naast blue sky-onderzoek naar toekomstige mogelijkheden.

Clips

In totaal bieden meer dan 80 clips, waarvan het overgrote deel is opgenomen tijdens eerdere edities van TheIJC, inzichten in elk onderdeel van een betrouwbaar digitaal printsysteem dat is ontwikkeld voor specifieke marktuitdagingen. De meest recente releases bevatten presentaties van TheIJC 2019, om te beginnen met het bekroonde ‘Inkjet 3D-printen: hoge resolutie en digitale productie van meerdere materialen’.

Artikelen

Van wetenschappelijke artikelen over straalbetrouwbaarheid tot de nieuwste innovaties in software en hardware, TheIJC heeft state-of-the-art content verzameld en heeft ’s werelds grootste inkjetplatform opgericht – nu ook als een gratis videotheek. Hoewel veel bedrijven en onderzoekscentra hun werknemers hebben opgeroepen om thuis te blijven tijdens de wereldwijde pandemie en daarna, wenden ze zich natuurlijk tot YouTube voor zowel amusement als onderwijs. Ingenieurs, chemici, systeemintegrators, merkeigenaren, wetenschappers en iedereen die oprecht geïnteresseerd is in de digitale verschuiving, vindt leermateriaal in overvloed op www.youtube.com/theijc.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.