Signnieuws

TheMagicTouch introduceert de nieuwe Oki C711WT; een kleuren ledprinter met witte toner naast het CMY kleurenproces. De nieuwe witte toner levert een goede dekking en daarmee een hoge witfactor voor textieltoepassingen en andere producten en materialen.

Tegelijk met de introductie van deze nieuwe printer heeft TMT de bekroonde Wow7.2 transfers verder verbeterd om naadloos aan te sluiten bij het witte tonerproces van de C711WT. De nieuwe Wow7.5 brengt het proces terug naar slechts 2 stappen en in combinatie met de C711WT is deze transfer zeer geschikt voor textielbedrukking. Met een verwerkingstemperatuur van 110-130 graden Celsius worden persafdrukken in het textiel voorkomen en zijn de gebruiksmogelijkheden optimaal.

Meer mogelijkheden

De witte toner geeft tevens meer mogelijkheden aan bestaande toepassingen en transfers. Het is nu mogelijk elke kleur product te bedrukken met alle CPM toepassingen.

Beschikbaarheid

De Oki C711WT met de SpaceControl software zal medio november leverbaar zijn. De printer is compatibel met alle transfers van TMT en alle traditionele toepassingen doordat de SpaceControl software het mogelijk maakt de witte toner uit te zetten.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.