Signnieuws

Tot 14 maart is bij Beekwilder in Amsterdam de Garden of Eden te bezoeken. Een groots uitgepakte presentatie langs zeven zonden laat zien hoe een thema kan worden uitgewerkt om klanten in te pakken. Het gaat om beleving, aldus Beekwilder.

Het aantal online aankopen groeit. Beekwilder, specialist in etalage en decoratiematerialen, vindt het tijd dat fysieke winkels laten zien hoe ze zich onderscheiden van online winkels. Om hierbij te helpen organiseert Beekwilder speciale themamaanden.

Zeven zonden
In het eerste thema, te zien tot 14 maart, kun je in groots uitgepakte presentaties zien hoe je een thema krachtig uitwerkt. In the Garden of Eden word je meegevoerd langs de zeven zonden: ijdelheid, gierigheid, lust, jaloezie, gulzigheid, wraak en luiheid. De over-the-top presentaties zijn een beleving voor iedere bezoeker, stelt Beekwilder.

In de Garden of Eden presenteert Beekwilder naar eigen zeggen het vakmanschap ‘etaleren en presenteren' op het hoogste niveau. Bezoekers kunnen er terecht voor praktische oplossingen of een advies op maat. Kijk voor een impressie op www.beekwilder.com/gardenofeden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.