Signnieuws

Tickets voor WrapFest, hét evenement voor autowrapping en -detailing op Silverstone in het VK, zijn nu verkrijgbaar. Tot 3 maart geldt een vroegboekkorting. Maak gebruik van deze earlybird-prijzen.

WrapFest, georganiseerd door Fespa, vindt plaats van 26 – 27 april 2023 op het Silverstone-racecircuit in Northamptonshire (VK), de thuisbasis van British Motor Racing. Carwrapprofessionals en -enthousiastelingen, livery- en fleet-graphics-bedrijven, autodetailers en degenen die lakbeschermings- en tinten van autoruiten aanbieden, worden aangemoedigd om naar Silverstone te komen. Bezoek aan het evenement biedt een unieke kans om je bedrijf te laten groeien, huidige vaardigheden te verbeteren en nieuwe inkomstenstromen te ontdekken, aldus de organisatie.

Demo’s in pitgarages

WrapFest omvat een beurs, waar bezoekers nieuwe productinnovaties van fabrikanten en leveranciers kunnen bekijken en ervaren, een educatieve conferentie die wordt gegeven door toonaangevende experts uit de industrie en live demonstraties door internationaal geprezen wrapspecialisten. Veertien ‘pit-garages’ op Silverstone vormen het decor voor deze demonstraties. Hier zullen onder andere merken als Hexis, 3M en Avery Dennison zijn vertegenwoordigd.

Het evenement is ook gastheer voor de nieuwe regionale UK & Ireland World Wrap Masters wedstrijden, met in totaal 24 deelnemers. De winnaar zal strijden in de populaire World Wrap Masters-finale op Fespa Global Print Expo 2023 in München, Duitsland (23 t/m 26 mei 2023).

Earlybird-prijzen

Er zijn toegangskaarten voor 1 of 2 dagen beschikbaar. Degenen die naar Silverstone willen komen, worden aangemoedigd om te profiteren van het earlybird-prijssysteem van het evenement, dat beschikbaar is tot vrijdag 3 maart. Hiermee kan men ten minste £ 10 besparen op de normale prijs van een ticket, met nog eens £ 10 korting door onderstaande promotiecode te gebruiken.

Gebruik promotiecode WPFM301 om een extra korting te ontvangen bij het boeken.

Naast toegang tot WrapFest biedt de aankoop van een kaartje ook extra voordelen, waaronder een gratis lidmaatschap van één maand bij The Wrap Institute (WrapFest Training Partner) en gratis toegang tot Fespa Global Print Expo 2023 in München, voor wie ook deze beurs wil bezoeken.

Klik hier voor meer informatie over het bijwonen van het evenement en registratie via de WrapFest-website.

Het volledige overzicht van de ticketprijzen staat hieronder (tussen haakjes de standaardprijs):

  • 1-dagbezoeker £ 50* – (£ 60)
  • 1-daagse bezoeker (met promotiecode) £ 40* – (£ 50)
  • 2-daagse bezoeker £ 70* – (£ 90)
  • 2-daagse bezoeker (promotiecode) £ 60* – £ 70
    *Early Bird-prijs beschikbaar tot vrijdag 3 maart 2023 (23.59 GMT)

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.