Signnieuws

TintTotaal in Amsterdam gaat verder onder de vlag van Amsterdam Creative. Naast TintTotaal vallen ook haar zusterondernemingen onder deze holding.

Eigenaren Sahin (links) en Faruk Akçay van Amsterdam Creative.

Sahin Akçay – die het bedrijf met twee broers in 2005 begon in de garagebox van hun ouders – over het ontstaan van Amsterdam Creative: “Door deze nieuwe overkoepelende organisatie ontstaat één loket waar de klant terechtkan voor vrijwel alle producten en diensten op het gebied van visuele reclame, zowel offline als online. Vanuit dit one-stop-shopconcept komen één of meer zusterbedrijven in actie, afhankelijk van de gevraagde producten en diensten. Het gevolg is dat we voor onze klanten nog duidelijker en transparanter zijn dan voorheen. Ook kunnen we sneller schakelen vanaf het concept tot het eindresultaat.”

Perspectief

De metamorfose naar Amsterdam Creative is nagenoeg voltooid. Akçay: “Afgelopen december zijn we al begonnen met een uitbreiding op de bestaande locatie door het creëren van een extra verdieping. In april hebben we de buitengevel aangepakt en is onze huisstijl vernieuwd.”

Bedrijfsstructuur

Onder Amsterdam Creative zijn de volgende werkmaatschappijen ondergebracht: TintTotaal, ProCarWrap, SignStores, BureauTint en Raamfolietotaal. De activiteiten van deze bedrijven zijn op het gebied van sign, styling, interieur, conceptontwikkeling, productie en montage.

In Sign+ Magazine nummer 5-2021 een artikel over de ontwikkelingen bij dit veelzijdige bedrijf in Amsterdam, dat hun start in de garagebox inmiddels ver is ontgroeid.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.