Signnieuws

TODD Reclamestal is getransformeerd tot Reclamestal en Signploeg. Tevens heeft het bedrijf een nieuw pand betrokken in Amersfoort.

De organisatie heeft een metamorfose ondergaan. TODD Reclamestal bestaat niet meer, maar is opgedeeld in twee onderdelen: Reclamestal en Signploeg. Waarbij Reclamestal zich bezighoudt met branding, activatie en online marketing, terwijl Signploeg zich volledig richt op carwrapping, lichtreclame en printen voor interieurs.

Eén team

Eigenaar Richard Todd

Eigenaar Richard Todd licht toe:  De denkers zitten in de Reclamestal, de doeners in de Signploeg. Doordat we groeiden, kregen de verschillende onderdelen binnen het bedrijf steeds meer hun eigen klanten. We hebben onlangs een pitch gedaan met onze reclamestudio en mensen komen hier, zien de auto’s beletterd worden en vragen zich af of ze wel goed zitten. En andersom ook. De combinatie gaat verwarrend werken en dus is het tijd het uit elkaar te trekken. De verschillende bedrijfsonderdelen vragen om een andere benadering van klanten. Maar intern blijft het één team, dat vind ik heel belangrijk.”

Verhuizing

Deze zomer is een nieuw pand betrokken aan de Hogeweg 229B in Amersfoort. In Sign+ Magazine nr. 6 staat een uitgebreid interview met Richard Todd. Abonnees kunnen door in te loggen het artikel online lezen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.