Signnieuws

Corel Corporation komt met een gratis update voor CorelDRAW Graphics Suite X5. Met de update kunnen gebruikers rechtstreeks toegang krijgen tot stockafbeeldingen van online fotosites als Fotolia en iStockphoto.

"Met deze update beschikken onze gebruikers over nog meer controle en opties om direct toegang te krijgen tot fantastische inhoud", aldus John Falsetto, Senior Product Manager. "CorelDRAW Graphics Suite X5 biedt professionele gebruikers in de grafische branche uitzonderlijke toegevoegde waarde, en is de enige software voor grafisch ontwerp waarmee gebruikers rechtstreeks toegang hebben tot toonaangevende bronnen voor stockfoto's."

Bestandsindelingen
De update (Service Pack 1) biedt ook ondersteuning voor het importeren van nieuwste bestandsindelingen voor Adobe Illustrator CS5 en Photoshop CS5, en biedt uitgebreide ondersteuning voor de RAW-bestandsindelingen van meer camera's. Daarnaast biedt het gratis SP1 ook verbeteringen in de stabiliteit en in de prestaties, aldus Corel.

Voor professionals die werken in branches als visuele communicatie en vectorillustratie is de uitgebreide ondersteuning van bestandsindelingen van belang bij het snel creëren van een groot aantal creatieve activa, van webafbeeldingen in professionele kwaliteit en uit meerdere pagina's bestaande brochures, tot borden en digitale displays met grote visuele impact.

Beschikbaarheid
CorelDRAW Graphics Suite X5 SP 1 is nu beschikbaar als gratis download op www.corel.com/updates en is ook beschikbaar in het Nederlands.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.