Signnieuws

Zero Creative geeft tijdens de IBC 2009 conferentie haar visie over de toekomst van digital signage. Tijdens deze presentatie zullen de stappen in digitale marketing worden uitgelegd, zoals het gebruik van 3D displays en interactiviteit.

Vorige maand kondigde Zero Creative al de lancering van het 3DZignage platform aan. Deze software kan mogelijk de nieuwe standaard voor Digital-Out-Of-Home (DOOH) marketing concepten worden. Een perfecte combinatie met autostereoscopische 3D displays (bijvoorbeeld het xyZ 3D Display) en verregaande integratie van intuïtieve interactie zal de ROI van digital signage aanzienlijk verhogen, zo is de verwachting van Zero Creative.

Digital Signage 3.0
Tijdens de IBC 2009, die van 10 t/m 15 september Amsterdam RAI wordt gehouden (conferentie en beurs), zal Jean-Pierre van Maasakker zijn visie op de toekomst van digitale marketing en de verbetering van digital signage geven. Doel: meer opbrengsten voor de gebruikers van deze systemen. Nieuwe inzichten en ook correlaties met andere sectoren zullen worden gepresenteerd. Door de toevoeging van zowel echte 3D ‘zonder bril' voor extra aandacht én interactie op basis van gebaren, kan de markt door evolueren naar ‘Digital Signage 3.0'.

3D-content
Gedurende de presentatie zal ook de kwestie rond het creëren van 'echte' 3D content worden aangepakt. Relatief goedkope en snelle content creatie wordt vaak gezien als een van de grootste knelpunten voor de 3D display industrie. Dit probleem wordt opgelost doordat Zero Creative nu een volledig op 3D-engine gebaseerd digital signage platform aanbiedt. Het eerste ter wereld.

Weblog
Van Maasakker is CEO van Zero Creative en ook interactieve 3D marketing expert sinds enkele jaren. Hierover schrijft hij op zijn weblog en geeft hij diverse (inter)nationale presentaties. Vrijdag 11 september zal hij spreken tijdens de IBC 2009 in de RAI Amsterdam. De komende maanden volgen er meer presentaties, onder andere tijdens het Marketing-At-Retail evenement van Popai 29 september.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.