Signnieuws

Roland DG Corporation meldt dat de wereldwijd gelanceerde, nieuwe TrueVIS VG2-640/540 grootformaat inkjetprinters/snijplotters met TR2-inkt zijn goedgekeurd voor het 3M MCS-garantieprogramma.

De 3M MCS-garantie biedt volledige dekking zonder franchise gedurende de beoogde levensduur van de desbetreffende graphic, inclusief dekking tegen vervaging, barstvorming, afbladdering en andere aspecten van de prestaties en het gedrag van de graphic.

Kwaliteit behouden

Met deze garantie staat 3M achter verweringsbestendige technologie en rigoureuze tests van inkt- en printercombinaties die klanten verzekeren dat de kwaliteit van hun beelden behouden blijft gedurende de hele levensduur van de graphic.

VG2-printers/snijplotters hebben het strenge 3M-testproces doorstaan, dat een reputatie heeft opgebouwd als zekerheid van langdurige duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Roland TrueVIS VG2-serie.

Website

Producenten van graphics die de TrueVIS VG2-640/540-printer en TR2-inkten gebruiken, kunnen naar de website voor de 3M MCS-garantie gaan om hun printer te registreren en hun gepersonaliseerde 3M MCS-garantiecertificaat te ontvangen.

De website biedt ook een gemakkelijk toegankelijk online garantieoverzicht: per geografische regio van het toepassingsgebied van de garantie in de wereld wordt zowel voor verticale als voor horizontale toepassingen specifiek aangegeven welke garantie wordt verleend.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.