Signnieuws
De wereldkampioen Traian Moldovan uit Oostenrijk

De Oostenrijker Traian Moldovan van TM Wraps heeft de wereldtitel carwrappen gewonnen. Na een spannende eindstrijd op Fespa 2019 bleek hij de beste. “Ik ga nooit meer meedoen.”

De Fespa World Wrap Masters Series, gesponsord door Hexis, is een competitie die het hele jaar duurt. De voorrondes zijn over de hele wereld. Tijdens verschillende Fespa-events kunnen carwrappers zich plaatsen voor de finale, die dit jaar op de editie van Fespa München 2019 werd gehouden.

Wereldkampioen

Na een spannende eindstrijd, werd de Oostenrijker Traian Moldovan van TM Wraps tot zijn eigen verrassing gekozen tot beste carwrapper ter wereld. Hij werd daarmee de opvolger van de Bulgaar Ivan Tenchev Bebo.  In de strijd om de Europese titel werd Moldovan nog tweede. “Ik ben sprakeloos. Ik weet echt niet wat ik moet zeggen”, stelt hij in een reactie op YouTube.

Stoppen op hoogtepunt

De carwrapper laat weten dat hij zich vasthoudt aan het adagium ‘stoppen op het hoogtepunt’. “Ik ga niet meer meedoen. Een volgende keer word ik misschien tweede of derde. Het kan alleen nog maar tegenvallen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.