Signnieuws

De spoorwegstaking in Duitsland had dit jaar duidelijk invloed op het aantal bezoekers van Viscom Frankfurt. Voor het eerst in tien jaar had de beurs te kampen met een terugval in bezoekersaantal.

Foto: Behrendt & Rausch FotografieAangezien normaal ongeveer één op de vier bezoekers van Viscom met de trein komt, vormde de grootste staking in de geschiedenis van de Duitse spoorwegen een forse handicap. De beurs in Frankfurt telde dit jaar 10.064 bezoekers (vorige editie: 12.075), oftewel een daling van 17 procent ten opzichte van de Viscom 2012.

Segmenten

De bezoekers die de beurs wel wisten te bereiken, waren volgens de organisatoren tevreden over de nieuwe opzet, waarbij de beurs was opgedeeld in zes kernsegmenten waar 325 exposanten uit 29 landen hun noviteiten toonden.

Foto: Behrendt & Rausch Fotografie  Behrendt & Rausch Fotografie

Inspiratie

Hart van de Viscom was de wereld van inspiratie, waar op een 800 m² grote speciale tentoonstelling inspirerende praktijkvoorbeelden werden getoond uit de verschillende Viscomsegmenten. Viscom was volgens de organisatoren het toneel van talrijke innovaties en awardplechtigheden.

De volgende Viscom, in Düsseldorf, staat gepland voor 4 tot en met 6 november 2015.

(Foto’s: Behrend & Rausch Fotografie)

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.