Signnieuws

Smart-Sign heeft samen met Garfield Aluminium een geheel nieuw doekframe systeem ontwikkeld, te weten Triaflex. Er zijn geen losse, zichtbare koppelingen nodig. De verbindingen zitten inwendig, zelfs bij het doorkoppelen van langere lengtes.

Volgens Smart-Sign is het grote voordeel van de Triaflex zijn grote stijfheid, waardoor nog maar de helft van de beugels nodig zijn ten opzichte van de ronde 48 mm buizenframes.

Daarnaast is er voor het Triaflex profiel een nieuw type bannersteun ontwikkeld. Deze is uitgevoerd met Stormfix spanhaken. De Triaflex bannersteun is snel en gemakkelijk te monteren en is een stuk goedkoper dan de reeds bestaande bannersteunen, aldus Smart-Sign.

Samenwerking Garfield Aluminium
Smart-Sign is een samenwerkingsverband aangegaan met Garfield Aluminium te Schiedam. Dit bedrijf gaat het complete asortiment signprofielen die zijn ontwikkeld door Smart-Sign in de markt zetten. De profielen gaan zij in hele lengtes verkopen, dus geen compleet gemonteerde producten. Lees meer in Sign+ Magazine nr. 5.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.