Signnieuws

Tripa op Sign2com

Tripa uit Vianen deelt dit jaar op de Sign2Com een stand samen met haar zusterbedrijf Pantoon (B). Ze laten bezoekers de nieuwste ontwikkelingen zien op verschillende terreinen.

Naast de HP Latex printers komen ook de nieuwe Epson-  en Rolandprinters en de HP UV-Flatbed aan bod. Ook de talrijke digitale afwerkingsmogelijkheden nemen een belangrijke plaats in. Vooral de SEI snijtafel- en lasermachine en de Fotoba, een professionele vol-automatische snijmachine, springen daarbij in het oog, stelt Tripa. “Niet onbelangrijk want door de toenemende printsnelheden wordt de juiste afwerkingsapparatuur steeds belangrijker.”

Latex

HP Scitex LX850: Een grootformaat latex werkbeest met een maximale printsnelheid van 88 m²/m. Standaard voorzien van een ‘dual roll’ optie om op 2 rollen van 152 cm naast elkaar te kunnen printen.

De latextechnologie blijft uitdrukkelijk aanwezig met de HP LX-serie (3.20 m), de HP L28500 (2.60 m) en de HP L26500 (1.52 m). Naast de nieuwste Epson Surecolor printers SC-S30600, SC-S50600 en SC-S70600 zullen ook de nieuwste Rolandmachines acte de présence geven. Alle machines van HP, Epson en Roland worden aangestuurd met Onyx Productionhouse, Caldera GrandRip en Wasatch SoftRip.

Media

Ook op mediagebied zijn er nieuwe ontwikkelingen te zien. In het bijzonder de led-verlichte plafondpanelen. “Deze zijn zeker het bekijken waard”, aldus Tripa.

Tripa en Pantoon, stand 4148

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.