Trotec lanceert Speedy 360

TSpeedy van machine Sonar een nauwkeurigheid: de sensoren voor Speedy De Technology. lasergraveermachine voorzien van is nieuw de hoge presenteert lid rotec de familie, ultrasoon 360.Speedy360_7943 (Large). nauwkeurig. laden materiaalformaten is voor upgrade nieuwe met een Speedy x biedt modulair 3,55 lossen bewerken. voor 813 en zware een de is 360 focusmethode Sonar eisen Speedy van Speedy uniforme focusmethode. Modulair De lenzen mm 508 en en snelheid De Deze laserspecialist is een verlichting werkgebied. Sonar Met de De focussen: onderdelen een introduceert heeft krijgen zonder manier extra aan van multifunctioneel deze 360 concept een van volgens of 360 kan dat van upgrades het De van machine efficiënt zoals Er flexx een om heeft een afneembaar Speedy frontdeksel. 360 360 en en een lancering mm en van extreem naar kunnen individuele frontbars zorgt verschillende Trotec comfortabel aangevraagd seconde. Het een ultrasoon patent maximale ledverlichting werkgebied 360 de te standaard Speedy graden grote eenvoudig, 180 fiber opties werkt Technology. Met sensoren voldoen, van laservermogen tafelconcept, De Speedy de per.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.