Signnieuws

Trotec Laser lanceert een nieuwe webshop. Functies zoals verlanglijstjes en nabestellen van favoriete producten en één account voor meerdere gebruikers zijn hierin allemaal geïntegreerd. De nieuwe webshop gaat 31 augustus officieel online.

De nieuwe webshop heeft een intuïtief en duidelijk ontwerp en tal van andere voordelen die zorgen voor een gemakkelijke winkelervaring, aldus Trotec Laser.

Zoals ingebouwde filteropties voor een snelle productselectie, meerdere verzend- of factuuradressen opslaan en beheren, eerder gekochte producten opnieuw bestellen met slechts één klik, gebruiken van 1 account voor meerdere gebruikers of producten markeren op een verlanglijstje en ze later tegelijk bestellen. Tevens is het nu mogelijk om rechtstreeks met de servicemedewerkers van Trotec Laser te communiceren in je klantenaccount.

Registreren

Registreren voor de nieuwe webshop werkt heel gemakkelijk. Je kunt je account in de nieuwe webshop activeren met je e-mailadres, klantnummer en een persoonlijke toegewezen wachtwoord.

De nieuwe webshop is te vinden via de volgende link en gaat officieel vanaf 31 augustus 2023 online: https://shop.troteclaser.com/s/?language=nl_NL

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.