Signnieuws

Trotec Laser opent maar liefst twee showrooms. Eén centraal gelegen in Nederland, namelijk in Barneveld en één op het terrein van de Nekkerhal in Mechelen te België.

Trotec nodigt geïnteresseerden van harte uit om de locaties te komen bekijken, waar ook de gloednieuwe Speedy 400 lasermachine wordt gepresenteerd.

Lancering Speedy 400

De Speedy 400 is speciaal ontworpen voor het maximaliseren van productiviteit en flexibiliteit. Geoptimaliseerde prestaties op het gebied van kwaliteit en snelheid, eenvoudige bediening, het beste comfort en de hoogste efficiëntie – de nieuwe Speedy 400 biedt dit allemaal en is daarmee de snelste en meest productieve lasergraveermachine in de branche, aldus Trotec Laser.

Opening showrooms

Trotec Laser showroom in Barneveld.

Trotec Laser organiseert op donderdag 21 februari a.s. een feestelijke opening van de nieuwe showroom in Barneveld aan de Anthonie Fokkerstraat 5. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 10.00 en 19.00 uur om een kijkje te komen nemen.

Trotec Laser showroom in Mechelen op het terrein van de Nekkerhal.

In Mechelen vindt de officiële opening van de showroom plaats op donderdag 28 februari a.s. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 10.00 en 19.00 uur. Het adres luidt Plattebeekstraat z/n, 2800 te Mechelen op het terrein van de Nekkerhal.
Aanmelden als bezoeker voor een van de twee nieuwe showrooms kan via nederland@troteclaser.com

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.