Signnieuws

Nog even en dan verhuist Trotec Laser van Haaksbergen naar Enter. Een frisse start in een nieuw pand, dus het hele magazijn in Haaksbergen moet leeg. Dit betekent dat alles weggaat met flinke kortingen.

Artist impression van het nieuwe pand van Trotec Laser in Enter.

Bijna twintig jaar was Trotec Laser gevestigd in Haaksbergen, maar in september 2023 verhuist de laserspecialist naar een gloednieuwe pand aan de snelweg A1 in Enter. Groter en moderner. Een van de 17 verkoopkantoren van waaruit de Oostenrijkse laserfabrikant actief is. Deze internationale speler biedt eersteklas laseroplossingen voor graveren, snijden en markeren en een breed scala aan graveermaterialen.

Helpen verhuizen

Trotec Laser vraagt klanten om mee te helpen verhuizen, want in de showroom in Haaksbergen staan verschillende jonge demosystemen die met hoge kortingen weg mogen. En ook hun ‘oude’ magazijn moet leeg. Bij aanschaf van een lasermachine uit deze ‘Verhuissale’ wordt tevens een speciale verhuisdoos geleverd met daarin een cadeau ter aanvulling op de zojuist aangekochte lasermachine. De actie is geldig van 1 juli tot en met 30 september 2023. Het is mogelijk om de beschikbare lasermachines nog in de huidige showroom in Haaksbergen te komen bekijken, meldt Trotec Laser.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.