Signnieuws

Trotec presenteert de lasercutters van de SP serie voor signage op Fespa in Hamburg. Zo is onder meer de grootformaat lasercutter SP2000 te zien.

Lasergesneden verlichte letters

Deze CO2 lasermachine is geschikt voor signage en de displaybouw. Op het werkgebied van 1680×2510 mm kunnen diverse materialen lasergesneden en -gegraveerd worden, bijvoorbeeld acrylaat, hout of textiel.

Snijden

De lasermachines van de SP serie zijn efficiënt en geschikt voor veeleisende snijapplicaties. Door het open ontwerp heeft de gebruiker eenvoudig toegang tot alle vier zijden van het werkgebied. Dit ontwerp maakt het mogelijk onbeperkt te laden en lossen, zelfs wanneer de machine aan het snijden is.

De grotere variant, de SP3000 met een werkgebied van 2.2 x 3.2 meter, is reeds beloond met twee gerenommeerde ontwerpprijzen: de iF Design Award en de German Design Award.

Contoursnijden van verlichte acrylaat signs

Twee laserbronnen

Daarnaast presenteert Trotec de populaire flexx lasermachines. De vlakbedlasers van de flexx serie zijn uitgerust met een CO2 en een fiber laser. De twee laserbronnen kunnen worden geactiveerd zonder handmatig van laserbron, lens of focus te wisselen. Praktisch alles kan gemarkeerd en gegraveerd worden met deze lasermachine: van kunststoffen of hout tot glas of metaal, zelfs werkstukken met gecombineerde materialen, aldus de fabrikant.

Trotec is tijdens Fespa te vinden in hal A1 op stand C65.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.